Тази година е малко объркана за всички  – както в

...
Тази година е малко объркана за всички  – както в
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще се оженят през 2021 г.

Тази година е малко объркана за всички  – както в персонален проект, по този начин и с всичко това, което се случва към нас. Но не се тревожете! Всяко нещо си има своя край и след всяка стихия изгрява слънце. 2021 година ще бъде доста щастлива за тези 3  , които ще сключат брак.
БЛИЗНАЦИ
 Какъв ще е краят на 2020-та година за всяка зодия Какъв ще е краят на 2020-та година за всяка зодия
2020-та година се изнизва доста бързо и е време да научим какво ни чака в оставащите по-малко от 3 месеца, до момента в който не посрещнем новата...
Доста Близнаци от дълго време се надяват на тази крачка в живота си, само че нещо все се случва и тя не става действителност. А е огромна тяхна фантазия! Други представители на зодията пък въобще не чакат, че скоро ще получат предложение за брак и няма да им се има вяра какъв брой хубава изненада ще се окаже това за тях. Какъвто и да е казусът, Близнаците ги чака огромна и обилна женитба през 2021 година! Подготовката за събитието ще е доста вълнуваща, няма да имат проблеми с нищо и всичко ще им се случва елементарно. Най-хубавото е, че ще са на 100 % сигурни, че индивидът до тях е верния избор и въобще няма да се чудят дали вършат неточност или не. За благополучие имат постоянен човек до себе си, който просто могат да нарекат тяхната половинка. Близнаците могат да чакат приказна и доста сантиментална година!
ВЕЗНИ
Везните няма да повярват, че ще им предложат брак! Дори доста от тях ще получат предлагането още в края на 2020 година, което ще ги свари много неподготвени. Но това никога няма да ги смути, а в противен случай – изненадата ще е една от най-хубавите, която в миналото са получавали. Те не мечтаят за голяма женитба с всички родственици до девето коляно, в противен случай – показват си нещо стилно и семпло, а за какво не и женитба на брега на морето? Каквито и проекти да имат, могат да разчитат, че всичко ще върви без спънки. Ще имат потребност от помощ в организацията, само че ще се оправят с всичко. Ще имат най-красивата локация, на която ще кажат „ ДА “ и ще стартират щастливия си фамилен живот. Ех, каква хубава година могат да чакат Везните!
ВОДОЛЕЙ
 Официални празници и почивни дни за 2021 година Официални празници и почивни дни за 2021 година
За да планираме идната година и пътуванията, които можем да имаме, е хубаво да знаем и по кое време са формалните празници и почивни дни з...
Водолеите към този момент сънуват момента, в който ще кажат най-голямото „ ДА “ в живота си! Представяли са го още от дребни, желали са това да им се случи и за тях бракът е доста значима стъпка в живота. Не си показват взаимно общуване с някого, деца и всичко останало, без да са сключили брак. Традиционалисти са, което сътрудникът им добре би трябвало да осъзнава. Някои Водолеи към този момент са сгодени, само че други ще получат предложение за брак напролет. Една ранна есенна женитба през 2021 година ще бъде същинска приказка и сбъдната фантазия за тях! Партньорът на Водолеите доста ще им оказва помощ в организацията, ще бъде баснословен интервал, в който любовта им ще процъфти още повече и ще стартират доста щастливи фамилния си живот. Даваме дребна подсказка на Водолеите – може би ще имат и още една огромна вест в края на идната година, а точно... бебе!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР